Winddeflector Renault Wind

Rene liep na aanschaf van de Renault Wind tegen het probleem aan dat de originele windschermen voor de Renault Wind niet meer gemaakt worden en dus niet meer leverbaar zijn.
Aangezien het open rijden een behoorlijke luchtstroom ontwikkelt, welke door de achterruit terug wordt gekaatst, zijn we op zoek gegaan naar een oplossing.
We kregen deze 2 tips:

  1. https://www.amazon.com/Windscreen-Wind-Deflector-Convertible-Cars/dp/B07G7K3T8L
  2. https://airstoper.com/

Geen van beide oplossingen vonden we niet echt passen op of bij de Renault Wind, dus besloten we op zoek te gaan naar een andere oplossing.
We kwamen bij de zoektocht terecht bij http://www.cabriodesign.nl/ en vonden in Lodewijk een zeer behulpzame leverancier.
Lodewijk bekeek het ontwerp van het originele windscherm en de daarbij horende bevestigingspunten en maakte een prototype van MDF, waarmee we samen een testrit gemaakt hebben.
De luchtstroom was een heel stuk minder en dus was de test geslaagd! Hierna hebben we het prototype nog wat aangepast zodat het qua design beter zou passen bij de Renault Wind (er is alleen maar meer materiaal toegevoegd, zodat er een groter oppervlak ontstond).
De winddeflector is in productie genomen en inmiddels gemonteerd en we zijn er heel erg tevreden mee!
Ze zijn inmiddels te bestellen op de website van Cabriodesign.nl of per mail via info@cabriodesign.nl (prijs € 99,- incl. verzendkosten voor Nederland en/ of België).

Winddeflector Renault Wind by Cabriodesign.nl

Winddeflector Renault Wind by Cabriodesign.nl

Winddeflector Renault Wind by Cabriodesign.nl

Winddeflector Renault Wind by Cabriodesign.nl