Mikro-ElectroRdGmultimediaIt's ElectronicsDe Harense SmidLamb Weston/ Meijer

 

 

Wie is René de Groot?

René de Groot startte in 2006 RdGmultimedia, ICTdeGroot en StudiodeGroot naast zijn werk bij Mikro-Electro op. In die tijd heeft hij veel geleerd en erg leuke projecten gedaan, waarvan hij ook veel profijt had op zijn werk.
Vanaf 2003 had hij bij Mikro-Electro de functie systeembeheerder na wat andere (logistieke) functies te hebben bekleed.

In 2011 werd IT’s Electronics (gedeeltelijk) uit een faillissement overgenomen werden 10 It’s vestigingen toegevoegd aan de Mikro-Electro formule. It’s Electronics behield daarbij wel zijn eigen identiteit, maar deelde alle dienstverlening met Mikro-Electro.

In 2013 werd De Harense Smid uit een faillissement overgenomen en werd de overkoepelende HiM retail BV opgericht. Het hoofdkantoor hiervan werd in november 2013 in zijn geheel samengevoegd met het hoofdkandtoor van Mikro-Electro (Roosendaal) en De Harense Smid. Hierdoor was de standplaats van René vanaf toen in Oss.

Op 1 juni 2015 hield het hoofdkantoor van HiM retail op te bestaan, omdat het bedrijf in delen verkocht was aan BCC, Electronic Partner en Euronics. René was toen voor het eerst sinds hij in de jaren 80 van school af kwam werkeloos. Hij heeft echter niet opgegeven en heeft er een dagtaak van gemaakt om aan werk te komen (met fantastische hulp van de door hem ingehuurde Sterck in Werck). In juli 2015 kon René dan ook kiezen uit 3 verschillende bedrijven om te gaan werken, wat een topprestatie genoemd mag worden!

Op 27 juli 2015 is René begonnen bij Lamb Weston / Meijer op het hoofdkantoor in Kruiningen als IT Support Specialist, alwaar hij na een maand een vaste aanstelling aangeboden kreeg.
Tijd om aan zijn eigen projecten te werken was er niet meer voldoende en daarom heeft René besloten te stoppen met zijn eigen bedrijf, omdat hij niet meer de service en kwaliteit kon leveren welke altijd hoog in het vaandel staan bij René.
Vanaf 17 juni 2019 is René begonnen als End-user Services Teamlead bij Lamb Weston / Meijer

René heeft nooit zijn contacten vergeten, welke hij heeft opgedaan bij de Werckcafé’s van Sterck in Werck.
Hierdoor heeft hij het nodig gevonden om een website op te zetten, waarop vacatures belangeloos gedeeld kunnen worden.
Deze website heet MijnCV4U.nl

In zijn vrije tijd is René te vinden in de sportschool (alwaar hij FightFit trainingen volgt), doet hij aan hardlopen en gaat hij vaak wandelen met zijn 2 honden of rondrijden met zijn cabrio.

Bergse Plaat Z/W achtergrond