Wie zijn wij?

Wie is René de Groot

René de Groot startte in 2006 RdGmultimedia, ICTdeGroot en StudiodeGroot naast zijn werk bij Mikro-Electro op. In die tijd heeft hij veel geleerd en erg leuke projecten gedaan, waarvan hij ook veel profijt had op zijn werk.
Vanaf 2003 had hij daar de functie systeembeheerder na wat andere logistieke functies te hebben bekleed.

In 2011 werd IT's Electronics (gedeeltelijk) uit een faillissement overgenomen werden 10 It's vestigingen toegevoegd aan de Mikro-Electro formule. It's Electronics behield daarbij wel zijn eigen identiteit, maar deelde alle dienstverlening met Mikro-Electro.

In 2013 werd De Harense Smid uit een faillissement overgenomen en werd de overkoepelende HiM retail BV opgericht. Het hoofdkantoor hiervan werd in november 2013 in zijn geheel samengevoegd met het hoofdkandtoor van Mikro-Electro (Roosendaal) en De Harense Smid. Hierdoor was de standplaats van René vanaf toen in Oss.

Op 1 juni 2015 hield het hoofdkantoor van HiM retail op te bestaan, omdat het bedrijf in delen verkocht was aan BCC, Electronic Partner en Euronics. René was toen voor het eerst sinds hij in de jaren 80 van school af kwam werkeloos. Hij heeft echter niet opgegeven en heeft er een dagtaak van gemaakt om aan werk te komen (met fantastische hulp van de door hem ingehuurde Sterck in Werck). In juli 2015 kon René dan ook kiezen uit 3 verschillende bedrijven om te gaan werken, wat een topprestatie genoemd mag worden!

Op 27 juli 2015 is René begonnen bij Lamb Weston / Meijer op het hoofdkantoor in Kruiningen als IT Support Specialist, alwaar hij na een maand reeds een vaste aanstelling aangeboden kreeg.
Tijd om aan zijn eigen projecten te werken was er niet meer voldoende en daarom heeft René besloten te stoppen met zijn eigen bedrijf, omdat hij niet meer de service en kwaliteit kon leveren welke altijd hoog in het vaandel staan bij René.

Wie is Timmy-Joël de Groot

Timmy-Joël de Groot is de zoon van René de Groot.
Timmy studeert nog aan de Kellebeek college (Logistiek medewerker niveau 2 MBO) en heeft inmiddels meerdere stages afgerond.
Hij heeft 3 jaar stage gelopen bij de Eetbare Tuin (onderdeel van Intratuin Halsteren), 2 jaar bij Zorghoeve Kakelbont  in Dinteloord en 8 maanden bij Hunter Douglas in Oudenbosch.
Een heftruck certificaat heeft hij in 2016 reeds behaald, dus ook Timmy is goed op weg een échte topper te worden!

Op zaterdag werkt Timmy (als oproepkracht) bij de Eetbare Tuin (Intratuin Halsteren) in de spoelkeuken en op donderdag en vrijdag loopt hij stage op de logistieke afdeling bij Intratuin in Halsteren.